«

»

Print this Post

Kenyataan Tender Membekal Makanan Bermasak Islam

KENYATAAN TAWARAN

LEMBAGA MAKTAB MAHMUD

Kod Tender     :  LMM-ASR-2012

 

 

  1. Tawaran ini adalah khas untuk pembekal-pembekal  bumiputera yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia di bawah tajuk :

 

MAKANAN BERMASAK ISLAM (KOD BIDANG 080501)

Bagi membekal makanan bermasak untuk tempoh 01 Januari  2013 hingga 31 Disember 2014 ke Asrama Maktab – Maktab Mahmud Negeri Kedah iaitu Maktab Mahmud Alor Setar (Putera), Maktab Mahmud Alor Setar (Puteri), Maktab Mahmud Yan, Maktab Mahmud Langkawi, Maktab Mahmud Bandar Baharu, Maktab Mahmud Padang Terap, Maktab Mahmud Pendang, Maktab Mahmud Baling, Maktab Mahmud Sik, Maktab Mahmud Kulim, Maktab Mahmud Merbok, Maktab Mahmud Kuala Muda,Maktab Mahmud Pokok Sena.

 

2.   Maklumat lanjut dan Dokumen Tawaran boleh didapati di Pejabat Pentadbiran Lembaga Maktab Mahmud dengan harga RM 50.00 senaskah,pada waktu pejabat mulai 9 JULAI 2012 HINGGA 23 JULAI 2012. Bayaran hendaklah  dibuat melalui ‘Money Order’, ‘Postal Order’ atau Bank Draf berpalang atas nama “KUMPULAN WANG MAKTAB MAHMUD” 

 

3.   Salinan asal dan fotostat (tidak dikembalikan) SIJIL PENDAFTARAN dan SIJIL  TARAF BUMIPUTERA daripada Kementerian Kewangan yang masih sah tempohnya hendakalah ditunjukan semasa pembelian dokumen tawaran dibuat.

 

4.   Dokumen tender yang telah dilengkap diisi dan ditandatangani hendaklah dipos (berdaftar) atau dimasukkan terus di dalam Peti Tender yang disediakan di:

 

 

PEJABAT PENTADBIRAN 

LEMBAGA MAKTAB MAHMUD

PERSIARAN SULTAN ABDUL HAMID

05050 ALOR STAR, KEDAH DARUL AMAN

                   (TEL:04-7728973)                      

 

Tarikh Tutup   :  05 OGOS 2012 (AHAD),

Jam   :  12.00 Tengahari

 

 

Setiausaha,

Lembaga Maktab Mahmud.

Negeri Kedah Darul Aman

 

Download kenyataan Tender

About the author

admin

Permanent link to this article: http://www.lmm.gov.my/?p=649

malaysiakedahjpa  mdec-icon mschrmismampu1

| Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Penafian | Bantuan | Peta Laman | Soalan Lazim |

Menu Title